ONLİNE GAPYENEV-2020
II. ULUSLARARASI YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ ONLİNE KONGRESİ

Türkiye'nin yenilenebilir enerjisi potansiyelinin en yüksek olduğu yeşil enerji bölgesi olarak adlandırılan GAP'ın merkezi Şanlıurfa’da, II. ULUSLARARASI YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ “GAPYENEV-2020” 05-06 Kasım 2020 tarihleri arasında Online düzenlenecektir.
Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği alanlarında tematik bir kongre düzeninde ilki 2018 yılında gerçekleştirilen Kongrenin ilk yılında 25 ayrı oturumlu, 175 akademik bildiri, 11 ülke ve 60 farklı üniversiteden araştırmacının iştirakinin yanı sıra başta kamu ve özel sektörden olmak üzere 700 ziyaretçisi ile başarılı bir başlangıç gerçekleştirmiştir.

Yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği sektörleri günümüzde bölgesel kalkınmada önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu odakla; GAPYENEV-2020 kongresinin en önemli amacı, söz konusu bu sektörlerin kalkınma odaklı olarak tüm paydaşlar tarafından ele alınarak, sürdürülebilir işbirlikleri oluşturmasıdır.

Siz  değerli araştırmacıları, tam metin bildiri ve özet metin bildiriler ile  bilimsel gelişmeler ışığında, Şanlıurfa’da ağırlamaktan onur duyarız.
KONGRE WEB SAYFASI:

KONGRE TARİHİ ve YERİ:
05-06 Kasım 2020; Online yapılacaktır.

KONGRE KONULARI:
Kongre kapsamına giren bazı konu başlıkları aşağıda indikatif olarak belirtilmiş olup, kongre başlığı ile ilişkili olmak kaydıyla diğer konularda da bildiri sunulması mümkündür.

• Güneş Enerjisi Teknolojileri
  • Biyokütle Enerjisi Teknolojileri