TTMD, ISKAV ve Harran Üniversitesi ortaklığında, IQVET III (METEK III) programı kapsamında yürütülen “Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanında Mesleki ve Teknik Eğitim Kalitesinin Artırılması Projesi’nin 2. Diyalog Aktivitesi” 4 Mayıs 2023 tarihinde Nippon Hotel İstanbul’da gerçekleştirildi.
İstanbul’da gerçekleşen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Berkan Aydilek, GAPYENEV Müdürümüz Prof. Dr. Azmi Aktacir, OSB MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Cevher İlhan Cevheri, Dr.Öğr.Üyemiz Yusuf Işıker, Öğretim Görevlilerimiz Mehmet Akif İlkhan ile Ahmet Ersin Altıparmak, bakanlık temsilcileri, akademisyenler, sektör temsilcileri ve online eğitim alan öğretmenler katıldı.
Üniversitemizde, üniversite-sanayi iş birliğinin öneminden hareketle sektörün ihtiyacı olan kalifiye ara eleman, usta ve usta öğreticiler yetiştirilecek
Ülkemizde teknik eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına yapılan programın eğitim ve uygulama yeri olarak Harran Üniversitesi Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Merkezi (GAPYENEV) kararlaştırıldı.
GAPYENEV’de kurulacak olan merkez, yenilikçi teknolojilerin öğrenilmesine yönelik sektörel açıdan sürekli eğitim merkezi olacak. Harran Üniversitesi bünyesindeki eğitim merkezi, hem çevrimiçi hem de uygulamalı olarak eğitimler gerçekleştirerek ulusal ve uluslararası düzeyde sertifikalandırma yapabilecek.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Şanlıurfa’nın ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan bu merkez, mesleki ve teknik liselerde daha nitelikli personel yetiştirmek için, tesisat teknolojileri ve iklimlendirme alanı öğretmenlerinin mesleki bilgi ve becerilerini günümüz teknolojileri kullanarak ileri seviyeye taşıyacak bunun yanı sıra sektörde çalışan personellerin mesleki yeterliliklerin artırılması da sağlanacak.
 

360 SANAL TUR

                  

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

YAYINLARIMIZ

  • Slide One
  • Slide Two
  • Slide Three
  • Slide One
  • Slide One

KONGRELERİMİZ


İLETİŞİM

Harran Üniversitesi
GAP Yenilenebilir Enerji ve
Enerji Verimliliği Merkezi
Osmanbey Kampüsü
63000 , Şanlıurfa / Türkiye
 
Tlf: 0414 318 1852 - 1659
E-posta: gapyenev@harran.edu.tr