Ulusal Isı Teknik Dergisinin 1 Temmuz 2023 tarihli yayınında, "İklimlendirme Sektöründe Teknik Bilgi Seviyesi Yükseliyor" başlığı altında, İSKAV, TTMD, GAP YENEV ve HARÜSEM işbirliğinde gerçekleştirilen Uluslararası IQVET projesi diğer adıyla eCool projesinden dolayı Isı Teknik dergisinde projeye ve proje paydaşlarına atıfta bulunarak, proje süreciyle ilgili bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Eğitimin 6 şubat depreminin etkisiyle birlikte Başkent Üniversitesinde başlamış olmasına rağmen, eğitimin diğer etapları ve deney/test ekipmanlarının kurulumu ve işletilmesi Şanlıurfa ili, Harran Üniversitesi, GAP YENEV Uygulama ve Araştırma Merkezinde planlanmıştır. Adı geçen projenin Ulusal bağlamda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen hızla ilerliyor olması, uygulama altyapısının Üniversitemize, şehrimize ve bölgemize kazandırılması, sektörel açıdan ve bölgesel açıdan kritik öneme sahiptir. Tüm paydaşların ve çalışmaların iklimlendirme sektörünü ve teknik personel gelişimine katkı sağlaması her bir bireyi heyecanlandırmaktadır.